Termékek és készlet
Elmenthetek egy terméket később?
Mentett cikkek
Böngészezte a Timepiece Co. webhelyét, de még nem szeretne azonnal vásárolni? Később elmentheti a cikkeket a „Mentett cikkek” listáján. Így minden, amit szeretne, egy kényelmes helyen várja.
Egy cikk a „Mentett cikkek” listához való hozzáadásához egyszerűen jelentkezzen be a Timepiece Co. fiókjába, majd válassza ki a szív ikont az egyes termék oldalakon.
A „Mentett cikkek” lista megtekintéséhez csak válassza ki a szív ikont, amely az egyes oldalak jobb felső sarkában található.
Miután hozzáadott egy cikket a listához, megtekintheti, hogy az ár csökkent-e, vagy hogy kifogytunk belőle. Azt is megtekintheti, hogy egy cikk hamarosan kifogy, így vásárolhat, mielőtt túl késő lenne.
Az Ön mentett cikkek listája legfeljebb 500 cikket tartalmazhat. Ennél több esetén egy üzenet jelezhet, hogy nincsenek mentett cikkei az alkalmazásban. Ne aggódjon, továbbra is megtekintheti az összes cikket a webhelyen a „Mentett cikkek” részen.
Figyelem! Amikor egy cikket később menteget, az „Mentett cikkek” listához kerül 6 hónapon át. 6 hónap után a cikk törlődik a listájáról.
Megjegyzés: Ha nem jelentkezett be a fiókjába, a cikk a „Mentett cikkek” listában marad 60 napig.
A később mentetett cikk nem foglalt le az Ön számára.
Ha egy cikket a kosarához ad, de nem megy a fizetési oldalra, a cikk automatikusan a „Mentett cikkek” listához kerül.
Táblák
A Timepiece Co. alkalmazást használja? A táblák lehetővé teszik az Ön kedvenc Timepiece Co. cikkeinek besorolását a „Mentett cikkek” listában. Soha nem volt ilyen egyszerű egy ruhaoutfit összeállítása a következő nagy eseményre! Csak válassza ki a szív ikont, majd nyomja meg az „Hozzáadás a táblához” gombot. Legfeljebb 50 táblája lehet!
Csak akkor hozhat létre táblákat, ha a Timepiece Co. alkalmazáson belül mentget cikkeket. Ne aggódjon azonban. Ha később úgy dönt, hogy a webhelyen szeretne vásárolni, az összes mentett cikk megjelenik, de nem a létrehozott táblákban.
Elkészítette a tökéletes születésnapi listát, vagy szüksége van egy második véleményre a kedvenc cikkeiről a vakációra? Most megoszthatja a mentett cikkek tábláit másokkal! Egyszerűen menjen a „Mentett cikkekhez”, válassza ki a megosztani kívánt táblát, majd nyomja meg a „Hivatkozás megosztása” ikont.
Ha egy másik országban élő személyhez küldi el a hivatkozást, csak az az adott ország böngészésében elérhető cikkeket látja.
Már nem szeretné, hogy az emberek, akikkel megosztotta a hivatkozást, megtekinthessék a táblát? Ekkor törölnie kell a táblát és újra kell kezdenie.